Mutlu Müşterilerimiz

HAKKIMIZDAKİ DİĞER YORUMLAR

“ 6 senedir aralıksız guzel hosting ile çalışıyorum 120 den fazla fatura ödemişim ve hiç memnuniyetsizlik hatırlamıyorum, kaliteli hizmet için teşekkürler. özellikle destek ekibine çok teşekkür ederim hep ilk cevapları mutlu edici ve sorunu çözme odaklı oluyor... Ülkemizde böyle hizmet olması gurur verici. ”

Hüseyin Kürklü Gizlenmiş 05.10.2021

“ Kaliteli hizmet ve uygun fiyatları ile her zaman yanınızda olan ilgili müşteri temsilcileri ile tek tercih sebebim oldu. ”

Mustafa Ö. [email protected] 09.09.2021

“ I want to thank Guzelhosting for everything, especially their support team, I appreciate their quick response to my questions. They always do their best in a short time. I have six websites on Guzelhosting until now and always Premium Support! ”

Arif K. Gizlenmiş 05.09.2021

“ Gerçekten çok hızlı çalışıyorlar. Her konuda yardımcı oluyorlar. Ve fiyatları çok uygun. ”

Muhammed Ali A. Gizlenmiş 29.08.2021

“ Yıllardır ismini duyarım ama çalışmak pek kısmet olmamıştı sonun da 1 aylık paket aldım denemek için memnun kaldım Yıllık pakete çeviriyorum. İlgili ve bilgili destek ekibi harika 1 aylık süre içerisinde teknik olarak hiç bir sıkıntı yaşamadım kesinlikle tavsiye ederim. ”

Fatih D. Gizlenmiş 25.08.2021

“ Saymaktan sıkıldığım kadar insana önerdim ve gönül rahatlığıyla tüm arkadaşlarımın başka yerlerden alışveriş yapmaması için baskı yaptım. Açtığım her sitede genelde mutlaka nerede barındığını belirttim. Ayrıca müşterisinin cebine odaklanmadan sadece işine odaklı harika hizmet veren bir firma. Eminim ki ben ve tüm müşterileriniz ne kadar teşekkür etsek azdır. ”

Hakan Enes Karatopak Gizlenmiş 21.08.2021

“ Hosting hizmeti çok güzel ve hızlı, başka bir firmadan taşıdım hız açısından gerçekten gözle görülür bir fark var. Destek ekibi, taleplere çok hızlı cevap veriyor ve güzel ilgileniyorlar. Hepsine teşekkür ederim. ”

Ahmet Vuruşkan [email protected] 15.08.2021

“ Abartısızca tüm samimiyetim ile söylüyorum Türkiye'nin en iyi, en kaliteli hosting firması. 7/24 destekleri gerçekten de var iyi ki sizi tercih etmişim. Tüm her şey için teşekkürler sizinle çalışmaya devam edeceğim. ”

Semih L. Gizlenmiş 18.07.2021

“ Yaklaşık 3 senedir aktif kullanıyorum. Bir kaç web sitem guzel hostingde barınıyor. Bu zamana kadar hiç bir sıkıntı da yaşamadım. Özellikle destek ekibi aşırı iyi. ”

Aydın Shirinov Gizlenmiş 03.07.2021

“ Daha önce bir çok hosting firması ile birlikte çalıştım lakin Güzel Hosting bir ayrı güzel :) Destek ekipleri mi desem sunucular mı desem hız mı desem ucuz fiyatlar mı desem hepsi bir arada ve Türkiyenin en iyisi. Tüm çevreme rahatlıkla önerdim. ”

Eren Akkuş [email protected] 03.07.2021
Daha Fazla Sonuç Göster