WordPress Uyumlu Hosting Paketi Nasıl Alınır?

WordPress

Kullandığımız sunucularımızda en önemli özelliklerden bir tanesi de sunucumuzun yüksek hızda, network altyapısına sahip ve haftalık yedekleme yapmasıdır. Yüksek kapasiteli verilere de açık olması sunucumuzun hızlı işlem yapabilmesini sağlamaktadır. Türkiye’ de kaliteli web hostingleri barındıran iyi sunucu özelliklerinden bahsedeceksek CloudLinux, Litespeed ve SSD diskli olmasına özen gösterebiliriz. Bazı sunucularımız WordPress yazılımı altyapısını da sahip olabilmektedirler. Buna da bir sunucu özelliği diyebiliriz.

WordPress Uyumlu Paket

WordPress uyumlu hosting paketi dediğimizde ayırdığımız web alanın wordpress yazılımı ile çalışmasının sağlanmasıdır. WordPress ücretsiz bir blog yazılımı olarak başlayarak daha sonradan açık kaynak kodlu olduğu için kendini geliştirmiş bir web site yazılımıdır. Tema hazırlayabileceğimiz gibi kendi temalarını da barındıran bu yazılım web site kurmak isteyenlere büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

WordPress Paketler

Güzel Hosting firmamızın sunucularında wordpress hosting paketi de bulunmaktadır. Bu paketleri şöyle sıralayabiliriz;

  • WP MİNİ
  • WP BEŞSİTE-LİMİTSİZ
  • WP LİMİTSİZ

WordPress yazılımı, Türkiye’ de çok kullanılmakla birlikte kullanımı kolay arayüzlere sahip oluşu da onu tercih etmemizdeki sebeplerden biridir. WordPress yazılımı sayesinde birkaç dakika içerisinde web sitesi altyapı yazılımı kurabiliriz. WordPress uyumlu hosting alarak wordpress yazılımlarımızı rahatlıkla kurabilir herhangi bir yazılım sorunu yaşamayız. WordPress hosting Türkiye de çok satış yapan paketlerden de biridir. Panel kullanımını kolay ve bin bir çeşit eklentileri itibariyle büyük ölçekli bir yazılımdır.

Bir yanıt yazın