E-mail Hosting Nedir Ve Ne İşe Yarar?

E-mail Hosting Paketleri

E-mail, firmaların veya insanların birbirleri ile iletişim kurmasını sağlamak için birbirlerine paketler halinde gönderdikleri bilgidir. Özellikle kurumsal firmalar sık sık e-mail kullanmakta ve e-mail güvenliğini sağlamak için E-mail hosting paketleri tercih etmektedirler. Böylece güvenli bir şekilde iki taraf arasında güvenli bir bağlantı kurularak mesajlaşma(mailleşme) sağlanmaktadır.

E-Mail Hosting Nedir?

Peki e-mail hosting nedir? E-mail hosting, sadece e-mail yazışmaları için kullanılan hosting paketi çeşididir. Web sitenizin mail adreslerinin profesyonel bir şekilde çalışmasını sağlarlar. Toplu mail hizmeti olarak kullanılamaz. Sadece normal olarak e-mail yazışmaları için kullanılabilir.

Paketler

Güzel hosting firmamızın E-mail hosting paketleri şunlardır;

  • E-MAİL 1
  • E-MAİL 2
  • E-MAİL 3

Türkçe panel kullanım özelliği olan e-mail hostingleri tercih edebilirsiniz. Mobil desteği ve Outlook desteği olan e-posta hosting paketleri de sizlere kolaylık sağlamaktadır. E-mail hosting alırken spam mail koruması olanları, gelişmiş bir Türkçe arayüzünün oluşuna ve kesintisiz bir şekilde işleyişine özen gösteren firmaları seçebilirsiniz. E-mail güvenliği çok önemli olup art niyetli kişilerin maillerinizi okuması ve yönetmesine izin vermemeliyiz. Bunu da ancak e-mail hosting paketlerinin güvenilir altyapısı ile çözebiliriz. E-mail hosting paketlerinin güvenilirliği önemli olmakla birlikte disk alanları ve posta kutuları miktarı da önemlidir. Eğer az e-postalı bir mail ağı kuracaksanız düşük boyutlu e-mail hosting paketlerini seçebilirsiniz. Fakat yüksek e-postalı bir mail ağı kuracaksanız yüksek boyutlu e-mail hosting paketlerini seçebilirsiniz.

“E-mail Hosting Nedir Ve Ne İşe Yarar?” üzerine 2 yorum.

Bir yanıt yazın