WordPress İçin En İyi Hosting Hangisi?

WordPress İçin Hosting

WordPress, çıktığı günden bugüne yazılım dünyasının trendi haline dönüşmüştür. Hem ücretsiz bir yazılım oluşu web siteleri için hem de kolay kullanım paneli ile herkesin gönlünü kazanmayı bilmiştir. Geliştirilebilir bir yapısı da açık kaynak kodlu olmasıyla isteyen herkesin wordpress yazılımını geliştirebileceği anlamını taşımaktadır. Genellikle WordPress yazılımları için WordPress hosting tavsiye edilir. Bunu tartışmasız destekleyebiliriz.

WordPress Hosting Paket

WordPress yazılımını yüklemem için hangi hosting paketini seçmeliyiz? Öncelikle WordPress, Windows sunucularda ve Linux sunucularda çalıştırılabilir bir platform yazılımıdır. Fakat Linux sunucular bu yazılımın altyapısına daha uygundur. Daha çok seçenek bizlere sunar. Bu Yüzden Linux sunucularda da WordPress kurulumu gerçekleştirebiliriz. Bazı sunucu panellerinde örneğin; Cpanel Linux sunucuların bir panel örneğidir. Bazı Cpanel sürümü örneklerinde WordPress hazır olarak bulunmaktadır. WordPress kurulumunu direkt olarak Cpanel üzerinden gerçekleştirebiliriz. Hosting firmalarından direkt WordPress hosting paketi almış isek zaten direkt yüklü olarak bizlere gelmektedir.

WordPress Hosting

WordPress hosting, eğer ki bu yazılımı kuracaksak bizlere kolaylıklar içinde kolaylıklar tanımaktadır. Yani web siteleri hakkında hiçbir bilgimiz yoksa bile web sitemiz hazır olarak oluşturulabilir demektir. Web site terimlerine aşina olmasanız bile wordpress hosting sizlerin işini kolaylaştırmaya devam ediyor. Ayrıca bu wordpress hosting paketlerinden bazılarında birden fazla wordpress sitenizi kolaylıkla barındırabilirsiniz. Güzel Hosting firmamızın hosting paketleri için ayrılan kategorileri bölümlerinde bu paketleri detaylıca inceleyebilirsiniz.

“WordPress İçin En İyi Hosting Hangisi?” üzerine 1 yorum.

  1. Öncelikle böyle faydalı bir site ile bizleri buluşturduğunuz için çok teşekkür ediyorum.
    Çok faydalı ve bilgilendirici bir yazı olduğu için çok teşekkür ediyorum. Bayağı sayenizde faydalanma fırsatı bulduğumu bildirmek istedim.

Bir yanıt yazın