Imunify360 ile 7/24 Zararlı Yazılım Takibi

Güzel Hosting olarak paylaşımlı sunucularımızda 100.000’den fazla site barındırıyor ve performansı kullanıcılarımız için öncelik olarak görüyoruz. Performans sağlayabilmenin en önemli noktalarından birisi, sunucularda zararlı yazılımların engellenmesidir. Binlerce müşterimizin web sitelerinden sorumlu olduğumuz için, zararlı yazılımların tespit edilmesi ve engellenmesini oldukça ciddiye alıyoruz. CPU gücünün ve performansın boşa gitmemesi ve zararlı yazılımların engellenmesi için Imunify360 ile çalışıyoruz.

Güzel Hosting and Imunify360 Koruması

Güzel Hosting olarak, tüm paylaşımlı sunuculara Imunify360 kurulumu yaparak bir deneyim gözlemledik. Gözlemlerimizde, zararlı yazılımların çalışması büyük oranda engellendiği için CPU kullanımları oldukça düşmüştür. Sistem yöneticileri olarak sunucu kaynaklarını tüketmeden önce zararlı yazılımlar tespit edilebilmiş ve kaynak kodlarından zararlı kodlar silinmiştir. Imunify360, bize ve kullanıcılarımıza, zararlı yazılımları engelleme konusunda oldukça yardımcı olan sofistike bir araç olduğunu göstermiştir.

Imunify360 kurulumlarından sonra, CPU kullanımları ciddi oranda düştüğü için kullanıcılarımıza daha iyi performans sunabilmemiz mümkün olmuştur. Zararlı yazılımların engellenmesi, sunucuda çok daha fazla CPU ve RAM kaynağının müsait olmasını sağlamıştır.

WordPress Siteler için Optimize Edilmiş Hosting

Binlerce kullanıcımız web sitesinde WordPress yazılımını kullanmaktadır ve Güzel Hosting olarak amacımız bu web sitelerinin güvenlik açıklarından zarar görmemesi konusunda kullanıcılarımıza yardımcı olmaktır. Eklenti ve temalar exploit ve güvenlik açıklarının kaynağı olabilir ve web sitesi kullanıcısının bu tip sorunlardan hiç haberi olmayabilir. Imunif360 bu konuda güvenlik açıklarının ve exploit’lerin kullanılabilmesini engellemek konusunda son derece faydalı olmakta ve bir çok web sitesinin hacklenmesini engellemektedir.

WordPress’deki dosya yükleme fonksiyonu, web sitesi sahiplerinin haberi bile olmadan sitelerinde zararlı dosya ve kodlar barındırmasına yol açabilmektedir. Imunify360 bu tip dosyaların ve zararlı kodların yanında, sayısız atak tipini de engellemektedir. Site sahipleri DoS saldırıları, brute force saldırıları ve zararlı kod bulaştırılması gibi pek çok ataktan korunmaktadır.

Bir yanıt yazın