E-Ticaret Sitesi İçin Hosting Hizmeti Alma İşlemleri

Eğer bir e-ticaret sitesi kuruyorsanız, sanal ortamda gerçekleştireceğiniz ticari işlemlerin güvenliliği çok önemlidir. Müşterileriniz ile doğrudan ilişkileriniz, transferleriniz ve üyelikleriniz sahip olduğunuz e-Ticaret sitesinin alt yapısında bir zarar gördüğü takdirde, firmanız da doğrudan bu durumdan etkilenebilecektir. Bu nedenle e-Ticaret sitesi için hosting alırken tercih ettiğiniz firma ve sunulan hizmet büyük önem taşımaktadır.

E-Ticaret Hosting Çözümleri

Eğer e ticaret sitesi için hosting alacaksanız Guzel.Net’in e-Ticaret çözümleri ile tanışmadan kararınızı vermemelisiniz. Sunulan hosting paketleriyle, e-Ticaret dünyasında ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü imkana anında sahip olabilmektesiniz. SSL sertifikası, dedicated IP adresi, otomatik günlük yedekleme, en üst performanslı sunucular gibi tüm hosting hizmetlerine çeşitli paketlerle sunulan kampanyalara dayalı olarak ulaşabilirsiniz.

Guzel.Net’in e ticaret hosting paketi 3 farklı seçeneklerle müşterilere sunulmaktadır. Paketlerin disk alanları ve aylık trafik kotaları farklılık gösterirken, diğer tüm temel güvenlik ve hız ihtiyaçları eşit olarak sunulmaktadır. Sizin tek yapmanız gereken ise hazır e ticaret paketleri arasından sizin için en uygun olanı belirlemek ve seçiminizi yaparak anında hizmetinizi almaktır.

e-Ticaret dünyasına açılırken, piyasada tercih edilebilecek yüzlerce hosting seçeneği yanında Guzel.Net gelişmiş altyapı ve üstün performans ile %99’un üzerinde uptime sağlamaktadır. Ayrıca hosting ve alan adı, seçtiğiniz herhangi bir e-Ticaret paketine dahildir ve bunları ayrı ayrı satın almak için ekstra uğraş ve masrafa sahip olmazsınız.

“E-Ticaret Sitesi İçin Hosting Hizmeti Alma İşlemleri” üzerine 2 yorum.

  1. Ayakkabı sektöründe ihracat hedefi olan bir e-ticaret projesini hayata geçirmek istiyoruz. Çoğu sorumuzun cevabını içeren, böylesine yararlı bir blog oluşturduğunuz için teşekkür ederim.

Bir yanıt yazın