Yeni Başlayanlar ve Freelancerlar İçin WordPress Eğitimleri

Dünya üzerindeki web sitelerinin %43’ü, kodlamaya gerek kalmadan oluşturuluyor. Yanlış duymadınız; internetin neredeyse yarısı, kodlama bilgisi kullanılmaksızın oluşturulmuş profesyonel sitelerden oluşuyor! Peki bu nasıl mümkün?

WordPress, kodlama bilmeden web sitesi oluşturmanızı sağlayan en gelişmiş İçerik Yönetim Sistemi‘dir (CMS). Nedir bu İçerik Yönetim Sistemi’nin özellikleri:

  • Kullanımı kolaydır ve herhangi bir ön bilgiye gerek yoktur.
  • Site tasarımınızı ve içeriğindeki yazıları oluşturmak için kullanıcıyı basit adımlalar yönlendirir.
  • Ücretsiz ve açık kaynaklı bir yazılımdır.
  • 60 milyondan fazla eklentiye ve temaya sahiptir. Diğer İçerik Yönetim Sistemlerinin aksine, tasarımlarınız için size oldukça geniş bir seçenek yelpazesi ve çözüm desteği sunar.
  • İster e-tcaret sitesi ister kurumsal site isterseniz de blog sitesi yapabilirsiniz.
  • Mercedes ve Cola gibi prestijli global markaların da web sitelerinde tercih ettikleri, en iyi çözümü sunan platformdur.

Freelancerlar İçin Profesyonel Destek & Eğitimler!

Daha önceden web siteleri yapmış freelance çalışanlar eminiz site yaparken pek çok sorunla karşılaşmışsınızdır. Her müşterilerinizin farklı istekleri ya da beklentileri olabiliyor. Desteğe ihtiyacınız olduğunda internette kaybolmadan doğru bilgilere ulaşabileceğiniz bir kaynağa ihtiyacınız var. Ayrıca yeni müşteriler bulmak, daha kaliteli işler yaparak gelirinizi artırmak ve SEO & Dijital pazarlama gibi alanlarda da hizmet vermek istiyorsanız bu alanlarda eğitim ve danışmanlık alabileceğiniz bir platformdan bahsedeceğiz.

“Ben aslında WordPress kullanıyorum ama; takıldığım yerler oluyor, hata aldığımda nasıl çözeceğimi bilemiyorum ya da yeni çıkan özellikleri uygulamaya bazen çekiniyorum.” diyenlerden misiniz? Siz de WP Okulu‘nda aradıklarınızı bulabilirsiniz.

Mentorluk alt yapısı sayesinde, hem tecrübeli üyelerden hızlıca destek alabilir hem de güncellenen özelliklere hızlıca ayak uydurabilirsiniz. Modül bazında ilerleyen eğitim yapısı uzmanlık seviyesine kadar erişmenizi sağlıyor. Soru-cevap buluşmaları ve kayıtlarına her daim ulaşabildiğiniz uzman webinarları da tam size göre.

WP Okulu’nda Freelancerlar İçin Neler Var?

  • Her hafta Zoom üzerinden gerçekleştirilen toplantılarda sorularınızı sorup hızlı bir şekilde çözümlere ulaşabilirsiniz.
  • 14 farklı profesyonelden webinar ile teklif vermek, yeni işler bulmak gibi konularda deneyim kazanabilirsiniz.
  • Alanında uzman mentorlardan destek alabilirsiniz.
  • Yeni iş imkanları elde edebilirsiniz.
  • 370$ değerinde tema ve eklentiler ile kullanmak istediğiniz PRO sürümleri deneyebilirsiniz.
  • Freelance yol haritası
  • SEO Yol Haritası
  • WordPress Yol Haritası

Yeni Başlayanlar İçin WordPress & SEO Eğitimleri

Kurumsal siteni ya da e-ticaret sitesini yapmak istiyorsun, ama nereden başlayacağını bilemiyor musun? Haklısın! Aslında o kadar zor değil ama, internet artık bir bilgi çöplüğü ve doğru adresten en verimli şekilde öğrenmezsen çok zaman kaybedebilirsin. Üstelik bu vazgeçmene sebep olacak kadar can sıkıcı olabilir. Bu yazıda WordPress eğitimi alıp ilerleyebilmen için doğru kaynakları paylaşacağız.

WordPress’in adını bile yeni mi duydunuz? Hiç dert değil! WP Okulu eğitimleri; giriş seviyesinde, hiçbir bilgisi olmayan kullanıcıların bile web sitesi oluşturabileceği şekilde tasarlanmış. Dersler modül modül ilerliyor; kendi hızınızda istediğiniz zaman, istediğiniz yerden ve dilediğiniz kadar tekrar ederek uygulama yapabiliyorsunuz. Uzmanlık seviyesine ulaşana kadar da öğrenme süreci devam ediyor. Her eğitim sonunda dijital onaylı bir sertifika elde ediyorsunuz.

WP Okulu’nda Yeni Başlayanlar İçin Neler Var?

wp okulu

WP Okulu – Fikret TOZAK

WP Kulüp’e Katılıp Tüm Bu İmkanlardan Hemen Faydalanabilirsiniz

İster freelance işleri ister kendi web projelerinizi kodlamadan, profesyonelce yapın. Uygulayarak, sorarak öğrenin. WordPress, SEO, E-ticaret, Kurumsal Siteler ve Bloglar ile ilgili bilmediğiniz kalmasın! Eğitimleri tamamlayarak sertifikalarınızı alın.

Bir yanıt yazın