WordPress Hosting Ne işe yarar?

Blog kavramı hayatımıza gireli 30 yılı aşkın bir süre geçti. Fakat gerçek Blog kelimesinin kullanımı 2004 ve sonrasına dayanmaktadır. Blog kavramı internetin yaygınlaşması ile birlikte gelişti ve internet kullanıcılarının hayatında geniş bir yer tutmaya başladı. İşin başında Blog kısaca gündelik notları paylaşma aracı olarak hayatımıza girdi, zamanla gelişti ve günümüzde e-Ticaret sitelerinden kurumsal web sitelerine kadar pek çok alanda kullanılmaya başlandı. Bu yolculuk sırasında web tabanlı yazılımların gelişmesi de işi hızlandırdı. Günümüzde Blog denince akla WordPress gelir oldu. WordPress bir  yazılımken zamanla bir platforma dönüştü.  Peki WordPress bu kadar geniş kapsamlı özellikler içerirken web sitesi sahipleri veya blog yazmak isteyenler nelere dikkat etmeli? WordPress Uyumlu Hosting çözümlerimizi incelemek için WordPress Hosting Sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Öncelikle WordPress’e başlarken işin bir sürü teknik detayı olsa da bizim gibi hosting firmaları tarafından bu işin çocuk oyuncağı olduğunu söylememiz gerekiyor.

Güzel Hosting olarak siz değerli müşterilerimize sadece 1-2 ufak ayarlama ile kendi Blog sitelerini, WordPress Sitelerini yapabilmenizi sağlıyoruz. Buna ek olarak destek ihtiyaçlarınız için de 7/24 destek verdiğimizi tekrar hatırlatmak isteriz. WordPress Uyumlu Hosting çözümlerimizi incelemek için WordPress Hosting Sayfamızı inceleyebilirsiniz.

WordPress Hosting paketlerimizden birini satın alarak, işe başladığınızda ihtiyacınız olan tüm özelliklere sahip olabilirsiniz. Ardından tek yapmanız gereken kontrol panelimiz üzerinden giriş yaparak WordPress ayarlarınızı yapmak.

WordPress kullanarak ne tür siteler yapabilirsiniz?

Günlük ve duyuru siteleri kullanabilirsiniz.

Kurumsal temaları tercih ederek şirketinizin veya kendinize ait kurumsal bir web sitesi sahibi olabilirsiniz.

Haber siteleri için pek çok tema tercihini seçerek bir haber sitesi sahibi olabilirsiniz.

E-Ticaret özellikli temaları kullanarak E-Ticaret şirketi kurabilirsiniz.

Bunlar ana başlıklar olsa da wordpress size sınırsız imkanlar sunacaktır.

WordPress Hosting için Nelere dikkat etmelisiniz?

İlk olarak sürekli destek alabileceğiniz bir hosting firması seçmelisiniz. Güzel Hosting olarak 7/24 destek sağlamaktayız.

WordPress için özel optimize edilmiş sunucu ayarlarına dikkat etmelisiniz. Güzel Hosting olarak WordPress Hosting paketlerimizde sunucu ayarları ve güvenlik ayarları hazır olarak size sunmaktayız.

WordPress performans ister, ziyaretçileriniz hızlı bir web sitesi görmek ister. Güzel Hosting olarak SSD Diskli, yüksek performanslı sunucular üzerinden size servis sağlamaktayız.

WordPress güncel olmak, güvenlik zafiyetlerinden maksimum koruma ister. Güzel Hosting olarak WordPress çözümlerimizde hızlı güncelleme seçeneği sayesinde sitenizin güncel sürümde çalışmasına destek olmaktayız.

WordPress Hosting nasıl satın alabilirim?

Çok kolay, rekabetçi fiyatlarımız ve üstün kalitemiz ile WordPress Uyumlu Hosting çözümlerimizi incelemek için WordPress Hosting Sayfamızı inceleyebilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın