2016 Özeti ve Çalışmaları

Güzel Hosting olarak 2016 yılını da geride bırakarak, faaliyetimizin 9. yılına girdik.

2016 yılı, belki de bizim için en hareketli yıl oldu. Öyle ki, zaten her zaman siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek adına hız kesmeden yatırım ve çalışmalar yapmaktayız. Ancak 2016 yılında yaptığımız çalışmalar, çok ciddi yol almamızı sağladı.

En önemli yenilik olarak Radore Verimerkezi ile çalışılmaya başlanmasını gösterebiliriz. Bilindiği üzere, verimerkezi hizmetlerinde, hacim büyüdükçe maliyetler düşmekte, dolayısıyla aynı lokasyonda(Türkiye) birden fazla verimerkezi ile çalışılması bir şirket için maddi açıdan çok faydalı bir durum değil. Ancak yaptığımız yatırımlar neticesinde Radore Verimerkezi bünyesindeki sanal verimerkezimizde de hızlı bir şekilde büyüme sağlayarak aynı maliyetlerde hizmet sunabilmeyi mümkün kıldık. Ayrıca kendilerinin sağladığı sunucu donanımları ile, kiralık sunucu çeşitlilik ve stok artırılmasını sağlamamız mümkün oldu. Bu sayede eskisinden çok daha fazla kiralık sunucu hizmeti sağlamaya başladık. Çeşitlilik her zaman faydalıdır, Telekom kaynaklı bağlantı sorunları zaman zaman bölgesel olarak bile oluşabildiğinden, çeşitlilik sayesinde yaşanabilen sorunların önüne geçebilmek mümkün oldu. Artık Türkiye’nin önde gelen verimerkezlerinden ikisiyle birlikte çalışmaktayız, Radore ve Netinternet.

2016 yılı içinde 1 yıldan uzun süre üzerinde çalışılan yeni websitesi arayüzümüz kullanıma alındı. Bu sayede çok daha kullanışlı bir müşteri panelini siz müşterilerimize sunmamız mümkün olurken, sadece çalışma şeklimizde değil, web sitesi görselliğimiz ile de birçok şirketin örnek aldığı bir konuma yerleştik.

Resellerclub ile yaptığımız anlaşmalar neticesinde özel kampanyalar düzenlememiz mümkün oldu. 2016 yılı, alan adı kampanyaları açısından sonra derece aktif bir yıl oldu ve binlerce kampanyalı alan adı tescili sağladık.

Bütün Linux web hosting-reseller hosting-sunucu hizmetlerimizde dedicated IP zorunluluğu olmadan ücretsiz şekilde SSL sertifikaları sağlamaya başladık. Siz müşterilerimizin web sitelerinin daha değerli hale gelmesi ve Google’ın da SSL sertifikasına önem vermeye başlaması ile web sitelerinize değer katılması için son derece önemli bir adım atılmış oldu.

Destek ekibine yeni katılan arkadaşlarımız ve destek sistemindeki anlayış/eğitim programları değişikliğimiz ile, 7/24 destek sistemini en etkili şekilde sürdürebilmek adına çalışmalar sağladık. Bu çalışmalar neticesinde, ortalama destek bildirimi yanıt hızını yarım saate çekerken, siz müşterilerimizin çok daha etkili destek alabilmesini sağlamış olduk.

Yeni monitoring sistemine geçiş sağlanarak, Pingdom ile olan anlaşmalarımızı kopardık ve bu sayede çok daha düşük maliyetlerle sunucu takip hizmetleri sunabilmemiz mümkün olduğu gibi, bütün sistemlerin sorunlara karşı takibi çok daha kolay bir hale geldi. Oluşan sorunlara daha önce hiç olmadığı kadar hızlı müdahele edilmesi mümkün oldu.

Alınan yüksek konfigürasyonlu sunucular artık bir standart haline geldi. En iyi donanımlarla en iyi hizmetlerin sunulması için her zamanki gibi çalışmalarımız devam etti, bunun neticesinde onlarca kendimize ait sunucu donanımı alındı. Daha öncesinde sık şekilde kendi uzmanlığımızla hazırladığımız ATX donanımlarını yerini, tamamen Rackmount donanımlar almaya başladı.

Geçen yıllardaki gibi sunucuların tek tek uptime oranlarının paylaşılması mümkün olmamakta, çünkü artık onlarca web hosting sunucusu ile hizmet sunulmakta. Bütün sunucuların ortalama uptime oranı %99.8’in üzerinde bir sonuç verdi.

Bütün bu çalışmalar neticesinde, Güzel Hosting, 2016 yılı içerisinde müşteri hacmi, ciro ve karlılık olarak %100’e yakın bir büyüme sağladı.

Burada tek tek belirtilemeyen yüzlerce farklı değişiklik ve işlem uygulanmakta. Siz müşterilerimizin gözle görülür şekilde farketmediği halde, her zaman daha iyi hizmet sunmak için gerek çalışma şekli olsun, gerek altyapı olsun, her konuda her zaman iyileştirmeler yapmaktayız.

Yaptığımız bütün çalışmaları mümkün kılan siz değerli müşterilerimize sonsuz teşekkür ederiz.

2017 yılında da her zamanki gibi sizlere daha iyi hizmet sunmak için yaptığımız çalışmalar devam edecektir. Sektörde yer almaya başladığımız 2008 yılından itibaren hiç taviz vermeden devam ettiğimiz çözüm odaklı, şeffaf çalışma şeklimiz ve en iyi hizmeti en uygun ücretlerle sunma gayretimiz, her zaman devam edecektir. Bu sayede biz sizlerle birlikte büyüyor, her zaman sizlere daha iyi hizmet sunmak için yenilikler yapıyoruz. Ve yine her zamanki gibi karlılığımızın %90 üzerindeki kısmını yeni yatırımlara ayırıyor, bu sadece her zaman en iyi hizmeti en uygun ücretlerle sunabiliyoruz.

Herkesin 2017’de iyi bir yıl geçirmesi dileklerimizle!

“2016 Özeti ve Çalışmaları” üzerine 10 yorum.

  1. Müşteriye paradan dolayı değil, insan olduğu için değer verdiğiniz için bizler teşekkür ederiz.

  2. Sadece soyadım ile olan benzerliğiniz değildi beni size bağlayan. 🙂 Kaliteli hizmetiniz için teşekkür ederiz.

  3. Artık klasikleşen “Türkiye’den hosting hizmeti alınmaz” mottosunu tam anlamıyla yerle yeksan eden Güzel Hosting’e teşekkürler!

  4. 2010 yılından bu yana sizinle çalışıyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.

  5. Son bir kaç yıldır müşterisi olduğum 2 hosting firmasından birisi, iyi hizmet, müşteri memnuniyeti ve kalite için buradan takrar teşekkürler ama tabi geliştirmeniz gereken de bir çok alan var umarım yeni yılla beraber bu noktaların da üzerinde durarak biz müşterilerinizi daha da mennun edersiniz

  6. Müşterisi olduğum hosting firmasını ve çalışanlarını başarılarından dolayı kutluyorum. Gerçekten işin hakkını veren bir firma teşekkürler Güzel Hosting.

  7. Reseller hosting işine sizinle giriş yaptığım için gerçekten çok şanslı hissediyorum kendimi, hani derler ya nasıl başlarsan öyle gider diye o kadar iyi başladık ki umarım hep böyle devam eder.

  8. Uzun süredir çalıştığım ve çalışmaya devam edeceğim, şu zamana kadar gördüğüm en iyi hosting firması.

  9. Kim demiş “Türkiye’den hosting hizmeti alınmaz” diye… Tavsiye ettiğim Türk hosting firmalarından biri de sizsiniz.

Bir yanıt yazın