Hangi Hosting Paketini Almalıyım?

Hosting Paketleri

Hosting, bildiğimiz üzere web sitemizin internette barınacağı web alanıdır. Web alanını bizlere oluşturan ise sunuculardır. Sunucuları bilgisayarımızdaki ramlar(hafıza-bellek) olarak görebiliriz. ‘’Hosting paketi nedir?’’ sorusunun cevabını da şöyle verebiliriz; bizler sunucuların alanlarını parçalayarak paketler oluştururuz. Böylece insanların veya firmaların web sitelerini, ihtiyaçlarına göre ayarlayabiliriz. Bu oluşturduğumuz paketlere hosting paketleri diyebiliriz.

Hosting Çeşitleri Nelerdir?

Hostingler sunucuların çeşitliliğine göre değişebilmektedir. En çok kullanılan sunucular Linux ve Windows olarak ikiye ayrılmaktadır. Linux’ ta en çok kullanılan yazılım türü PHP’ dir. Windows’ ta ise ASP, .NET olarak görebiliriz. Aynı zamanda sunucuların barındırıldığı ülkeye göre; Türkiye lokasyonlu, Avrupa lokasyonlu ve Premium Hosting olarak hosting paketlerimiz üçe ayrılmaktadır.

Hosting paketi de sizin ihtiyaçlarınıza göre değişebilmektedir. Eğer sizin web sitenize koyacağınız veri(içerik) çok ise siz büyük bir web alanı edinmelisiniz. Sitemizdeki paketler içerisinde ideal , teksite-limitsiz ve limitsiz hosting paketlerini seçebilirsiniz. Fakat siteme az veri(içerik) ekleyeceğim diyorsanız bu sefer de basit, ekonomi-1 , ekonomi-2 paketlerini seçebilirsiniz.

Hosting Nasıl Alınır?

Bizim ihtiyaçlarımızı karşılayacak hosting paketini seçtikten sonra aynı sayfada bulunan sipariş butonuna tıklayarak sepete yönlendirilirsiniz.

  • Hizmet & Ürün Seçimi
  • Alan Adı Yapılandırması
  • Hizmet Konfigurasyonu
  • Sipariş Özeti & Sepet
  • Siparişi Tamamla

Adımlarını uygulayarak hosting paketinin siparişini verebilir ve paketinizi aktifleştirebilirsiniz. Paketiniz aktifleştiğinde sizlere mail olarak dönüş yapılmaktadır.

“Hangi Hosting Paketini Almalıyım?” üzerine 5 yorum.

  1. Merhaba.Guzel hosting sitesindeki lokasyon wordpress web hosting ( 169.90)ve lokasyon linux web hosting tek site (149.90) arasındaki fark nedir.ben wordpress alt yapılı bir site kurmak istiyorum.hangisini seçmem gerekiyor ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim .

    1. Tek bir site barındıracaksanız Teksite-Limitsiz paketini almanız daha ekonomik olacaktır.

  2. Merhabalar .
    Geniş çaplı, hızlı, içeriği ilk aşamada değilse de zamanla fazlalaşan çeşitli manipüle ve çok sayıda ürün koyabileceğim kampanyanlar, indirimler, mail gönderme ,chat alanı vs… alanların olacağı ileriye dönük yatırım amaçlı bir e-ticaret sitesi kurmak istiyorum.
    Benim için uygun olan hosting paketi sizce hangisi olmalı?

Bir yanıt yazın