KDV Bilgilendirmesi

Geçtiğimiz aylarda çıkarılan yeni yasa gereği, yurtdışında faaliyet gösteren şirketlere Türkiye’de KDV beyan etme zorunluluğu getirilmiştir. Bu sebeple, 1 Mart 2018 tarihinden itibaren ödeme sırasında fiyatlara %18 KDV eklenmesi zorunlu olmuştur. KDV doğrudan devlete ödenen bir bedeldir, bu durumun bizim yaptığımız bir zam olarak algılanmaması gerekmektedir.

Bununla birlikte, artık otomatik ödemesi aktif olan hizmet ve alan adlarınız için otomatik olarak kredi kartınızdan çekim yapabileceğimizi hatırlatmak isteriz. Bu şekilde, kart bilgilerinizi sistemimizde kaydettiğiniz taktirde, otomatik ödemesi aktif olan hizmet ve alan adlarınız otomatik olarak yenilenebilecektir ve ödemelerinizi sürekli olarak takip edip manuel ödeme yapmak zorunda kalmanız gerekmeyecektir. Dilerseniz müşteri panelinizin Profil Bilgileri bölümünden kayıtlı kredi kartlarınızı silebilir/yönetebilirsiniz. Kredi kartınızdan otomatik olarak para çekilerek hizmet veya alan adlarınızın yenilenmemesi için, ilgili hizmet/alan adının otomatik yenilemesinin kapalı olduğundan lütfen emin olunuz. Otomatik yenilemeler iptal/iade edilememektedir.

Bilgilerinize sunarız.

“KDV Bilgilendirmesi” üzerine 6 yorum.

  1. KDV den dolayı fiyatlar arttı, hizmetlerinizde ufakta olsa indirime gitmenizde fayda olacaktır.

    1. Aslında tam olarak öyle değil, sadece vatandaştan KDV almanın bir yolu bulunmuş durumda. Bunun için de yabancı şirketleri alet etmekteler. Apple store vb. için de aynı durum ne yazık ki geçerli.

Bir yanıt yazın