E Ticaret Sitesi İçin Hosting Paketleri

İnternet artık en az reel hayatta olduğu kadar girişimciliğin aktif rol oynadığı bir ortam haline geldi. Bugün yüzlerce girişimci sanal marketler, online mağazalar ve e-ticaret kanalları açarak internetten satış işlemlerini gerçekleştirmektedir. Ayrıca reelde var olan kurumsal firmalar da e-ticaret sistemlerini oluşturarak ürün satışlarını internet aracılığı ile dünyanın dört bir yanına ulaştırabilmektedir. Eğer siz de kendi online mağazanızı açmak veya kurumsal şirketinize ait bir e-ticaret alanı yaratmak istiyorsanız, e-ticaret hosting hizmeti almanız gerekmektedir.

Tıpkı kurumsal domain alımlarında olduğu gibi e ticaret sitesi için hosting almak da oldukça basittir. Bu işlem oldukça basit olsa da sistem alt yapısı kontrolleri, sistem güvenliği ve sistem kalitesi oldukça meşakkatli bir iştir.

Bugün domain hizmeti sağlayan bir çok kuruluş bu anlamda hazır e ticaret paketleri hizmeti vermekte ve e-ticaret sitesi için hosting sağlamaktadır. Kullanım süreleri, kullanıma dayalı ücretlendirmeler ve paketler çeşitlilik göstermektedir. Ancak eğer bir e-ticaret sitesi için hosting almak istiyorsanız sisteminiz için güvenliği ve kaliteyi ön planda tutmanız gerekir. Aksi takdirde müşterileriniz hosting hizmetinizden kaynaklanan bir problem yaşadıklarında, bu durumun size geri dönüşü oldukça olumsuz olabilir.

Guzel.Net olarak e-Ticaret çözümleri sunarken, müşterilerimize, 4 farklı e ticaret hosting paketi ile kalite ve güven sunuyoruz. Aylık 50 ile 100 GB arasında trafik kotası ve tüm paketlerimizde SSL Sertifikası güvencesi sunuyoruz. Tüm paketlerimizde ayrıca limitsiz e-mail hesabı imkanımız da bulunmaktadır ve ücretsiz alan adınızı temin ediyoruz.

Bir yanıt yazın