Sigorta Acenteleri İçin Özel E-Posta ve Alan Adı Hizmeti Kampanyası Başladı!

Dijital dönüşümle birlikte Sigorta acentelerinde de pek çok sektörel zorunluluklardan biri gündeme geldi. Artık Sigorta firmalarının da Verilerinin Genel Veri Tabanına Kayıtlanmasına İlişkin 2023/24 Genelge kapsamı dahilinde şirket epostaları açarken kullanacakları uzantı rastgele olmaktan çıktı. Artık her sigorta şirketi, eposta kullanımında @firmaismi.com şeklinde kullanıma tabii tutuldu.

Sigortacılık Verilerinin Genel Veri Tabanına Kayıtlanmasına İlişkin Genelge (2023/24) ile birlikte sigorta acentelerinin kurumsal e-posta hosting kullanımı zorunlu hale gelmiştir. Bu genelge, 29 Mart 2024 tarihi itibarıyla yürürlüğe girecektir. Bu tarih öncesinde altyapınızın hazırlığı yoksa, eposta taraflı altyapı hazırlığınızı hızlı şekilde aksiyon alarak düzenlemeye koyulmanız gerekecektir. Bu noktada, sigorta acenteleri için özel e-posta ve alan adı hizmetlerimizle Güzel Hosting olarak sizlere destek olmaktan memnuniyet duyarız.

Sigorta acentelerine özel kurumsal e-posta, işletmenize özel ve güvenli bir iletişim altyapısı sunar. Kurumsal e-posta hesabınız, acente unvanınızla uyumlu olmalıdır. Örneğin, acente unvanınız “abc Sigorta” ise, kurumsal e-posta adresinizin “[email protected]” şeklinde olması gerekmektedir.

Güzel Hosting’in kurumsal e-mail hosting kullanmanızın size sağlayacağı avantajlar ise şunlardır:

  1. Güvenlik: Kurumsal e-posta sağlayıcıları, siber tehditlere karşı üst düzey güvenlik sağlar. Şifreleme, spam filtreleri ve iki faktörlü kimlik doğrulama gibi özelliklerle iletişiminizi korur.
  2. Marka Bilinirliği: Kurumsal e-posta ile markanızın tanınırlığı artar. İşletmenizin adı ve logosunu içeren e-postalar, marka imajınızı güçlendirir ve güvenilirlik kazandırır.
  3. Profesyonellik: Kurumsal e-posta kullanmak, işletmenizin daha profesyonel ve güvenilir görünmesini sağlar. Müşterilerinizin işletmenize olan güvenini artırır ve itibarınızı güçlendirir.
  4. Kontrol: Kurumsal e-posta hesapları, iletişiminiz üzerinde daha fazla kontrol sağlar. Hesap erişimini ve izinleri yönetebilir, iletişiminizi işletmenizin politikalarına uygun hale getirebilirsiniz.

Güzel Hosting olarak, sigorta acentelerine özel kurumsal e-posta ve alan adı hizmeti sunmanın yanında özel kampanya yapmanın da gururunu yaşıyoruz. Bu çerçevede sizlere kampanya duyurusunda da bulunacağız. Bizimle birlikte çalışmanız halinde;

  • Esnek Kota: Değişen depolama ihtiyaçlarına uyum sağlayabilirsiniz.
  • Gelişmiş Güvenlik: SpamExperts Spam Filtresi ve virüs koruması ile iletişiminizi güvende tutabilirsiniz.
  • Sürekli Erişim: İşletmenizin iletişimini kesintisiz sürdürebilirsiniz.
  • Profesyonel Destek: Sorularınızı çözmek için her zaman yanınızdayız. 7-24 Güzel Hosting Destek ekibinden her zaman yardım alabilirsiniz.

Son tarih olan 29 Mart 2024’e kadar kurumsal e-posta geçişinizi tamamlamanız gerekmektedir. Ayrıca, her acente kendi unvanına ait kurumsal e-posta adresini kullanmak zorundadır.

Güzel Hosting Kurumsal Mail Hosting Kampanyası Nedir?

Size özel Kurumsal Mail Hosting paketlerimizden herhangi birini 1 yıllık satın aldığınızda, com veya com.tr alan adı satın alımınızı 1 yıl boyunca ücretsiz olarak sunuyoruz! Sadece email hosting bedelini ödemeniz yeterli olacak. Bu özel fırsattan yararlanmak için “EMAILPROMOSYON” kampanya kodunu kullanmanız yeterlidir.

Kampanya Kodu: EMAILPROMOSYON

Nasıl Kullanılır?

  1. https://www.guzel.net.tr/kurumsal-email.php adresinden ilgili mail hosting paketini 1 yıllık seçerek sepetinize ekleyin.
  2. Alan adınızı (com veya com.tr) 1 yıllık seçerek sepete ekleyin.
  3. Ödeme adımına geçmeden önce “EMAILPROMOSYON” promosyon kodunu kullanın.
  4. Kodu uyguladıktan sonra alan adınızın bedeli otomatik olarak sıfırlanacak ve sadece mail hosting bedelini ödeyeceksiniz.

Kurumsal mail hosting paketlerimiz işletmelerin ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş olup, güvenli, hızlı ve kesintisiz iletişim imkanı sunar. Yüksek güvenlik önlemleriyle desteklenen bu paketler, işletmelerin verilerini korurken, profesyonel ve etkili iletişim sağlar.

Bu fırsatla, işletmenizin iletişim altyapısını güçlendirirken aynı zamanda bütçenizi de korumuş olursunuz. Müşteri memnuniyetini ve verimliliği artırmak için ideal bir çözüm olan kurumsal mail hosting paketlerimiz, sigorta şirketlerinin iş süreçlerini daha verimli hale getirmelerine yardımcı olur. https://www.guzel.net.tr/kurumsal-email.php adresi üzerinden sizlerde hemen size uygun olan email hosting hizmetini en uygun fiyatlar çerçevesinde satın alabilirsiniz.

EMAILPROMOSYON” kampanya kodu ile sunulan bu fırsat sayesinde, sigorta şirketleri kurumsal mail hosting ihtiyaçlarını karşılayabilir ve işletmelerini daha profesyonel bir düzeye taşıyabilirler. Ayrıca com veya com.tr alan adını da ücretsiz şekilde 1 yıllık tescil etmiş olurlar!

Hemen şimdi kampanya kodunuzu kullanarak avantajlı teklifimizden yararlanın!

Bir yanıt yazın