Radore Verimerkezi Hakkında Bilgilendirme

Geçtiğimiz zamanlarda Radore Verimerkezi tarafından birçok kez elektrik kesintisi yaşandı.

Bu kesintilerde hem sunucuların zarar görmeden sürecin atlatılması, hem de detaylı bilgi edinebilmek adına doğrudan Radore Verimerkezi’nde bulunarak işlemler gerçekleştirdik ve sürecin en sorunsuz şekilde atlatılmasını sağladık.

Doğrudan altyapı yöneticisi ve verimerkezi yöneticisi ile görüşerek, bu üç sorunun da birbirinden tamamen bağımsız olduğu ve her kesinti durumunda normalde çok daha uzun sürecek kesintilerin çok kısa sürelerde onarılarak enerji verilmiş olduğunu gözlemledik. Bununla birlikte, her arıza sonrasında uygulanan onarımların test edildiğini ve tekrarlanmayacağını gözlemledik.

Tüm bu süreçte yaşanan erişim sorunlarından ötürü özür dileriz. Güzel Hosting olarak, müşterilerimizin özellikle enerji konusunda sorun yaşaması, isteyeceğimiz en son şeydir. Bu sebeple, isteyen müşterilerimizin Netinternet Verimerkezi’ne geçişi konusunda yardımcı olmayı amaçlamaktayız.

Bununla birlikte, Radore tarafında aynı sorunların tekrarlanmayacağı konusunda doğrudan çalışmaları ve testleri izleyerek içimiz rahat durumdadır. Bu tip sorunların her an her verimerkezinde yaşanabileceği, Radore’de ise arka arkaya yaşanmasının şanssızlık olduğunu söyleyebiliriz. Ancak her noktada iyileştirme yapılmış olduğundan kısa vadede tekrar bir arıza olmayacağını düşünmekteyiz. Doğrudan ekibimiz Radore’de sorunu altyapı yetkilisinden dinlemiş, işlemleri takip etmiş, testler sırasında verimerkezinde bulunmuştur ve bu koşullar ile bu bilgiyi rahatlıkla paylaşabilmekteyiz.

Yine de web hosting sunucularımızın özellikle Radore’deki en eskilerinden başlanarak Netinternet’e sistemli olarak taşınacağını belirtmek isteriz. Bu konuda ilerleyen zamanda e-posta ile duyurular yapılacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,
Güzel Hosting Internet Hizmetleri

Bir yanıt yazın