Bayram Tebriği ve Bayram Kampanyası

Merhabalar,

Ramazan bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar, sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçirmenizi dileriz.

Bayram sebebiyle, siz değerli müşterilerimiz için bir kampanya hazırladık.

Web Hosting, Reseller Hosting ve Radyo Hosting hizmetleri için geçerli olan bu kampanyada, hizmet aldığınız süre kadar da biz hediye ediyoruz. 1 aylık hizmet alımında bir ay, 6 aylık hizmet alımında 6 ay, 1 yıllık hizmet alımında 1 yıl da bizden hediye!

Kampanyadan yararlanabilmek için, hizmet alımı sonrası destek bildirimi göndererek kampanyadan yararlanmak istediğinizi söylemeniz gerekmektedir.

Aktif müşterilerimizi de unutmadık!

Aktif web hosting-reseller hosting ya da radyo hosting hizmetini uzatan müşterilerimiz de destek bildirimi açtığı taktirde, uzattığı süre kadar tarafımızdan hediye edilecektir! Ödeme zamanı gelmediyse bile destek bildirimi açıldığı taktirde kampanya dahilinde süre uzatılabilir.

ÖNEMLİ: Yeni alım ya da süre uzatmada destek bildirimi açılmadığı taktirde kampanyadan yararlanılması mümkün olmayacaktır.

– Kampanya son katılım günü 11.08.2013’dür.
– Daha önce benzer bir süre uzatma kampanyasından yararlanılmış hizmetler için tekrar kampanyadan yararlanılması mümkün olmamaktadır.
– Kampanya dahilinde max. 1 yıl süre uzatılabilir. Yeni alımlarda kampanya en fazla 1 yıl hediye hizmeti kapsayacaktır.
– Kampanya, stokla sınırlıdır. Güzel Hosting, dilediği zaman haber vermeksizin kampanya şartlarını değiştirme ya da kampanyayı sonlandırma hakkına sahiptir.

Bir yanıt yazın